Referanser


Ulf Larsen
Ulf Larsen Daglig leder/Prosjektingeniør - Mesterbygg Moss As
Vi er godt fornøyd med service og oppfølging fra Ildstedmontering. Arbeidet utføres til rett tid med faglig dyktighet, nøyaktighet og kundenes tilfredshet.
Gunnar Pettersen
Gunnar Pettersen Tidligere feiermester i Fredrikstad og Hvaler
Pipe og ildstedmontering i Fredrikstad er ett firma som utfører rehabilitering av skorsteiner. Jeg har bare gode erfaringer med arbeidet de utfører. De utfører rehabilitering forskriftsmessig og gjør dette bra håndtverksmessig. Firmaet fremstår for meg meget seriøst og har dessuten sentral godkjenning. Dette er en stor fordel. Det finnes dessverre noen useriøse i denne bransjen.
Craig M Neville
Craig M Neville Logistikksjef - Nordpeisgruppen
Pipe og ildsted montering har tatt flere serviceoppdrag for Nordpeis. Vi kan på det varmeste anbefale dette firmaet. Dyktig utført arbeid, punktlighet og ryddighet er deres kjennetegn.
Erik Uberg – Sarpsborg
Erik Uberg – Sarpsborg
Jeg er svært tilfreds med min nye Dovre 2200 peisinnsats, som er visuelt tiltalende og et flott tilskudd til trivsel i stuen. Den gir god varme, brenner rolig og med lavere vedforbruk. Montering og tilhørende murerarbeid ble gjort på en profesjonell og ordentlig måte. Befaring, oppfølging og service har vært fin. Jeg kan derfor trygt anbefale Pipe og Ildstedmontering AS for slike prosjekter.